LOADING

Scrie...

Cand e momentul sa parasiti „barca”?

Share

Va ganditi sa puneti punct unei relatii si, desi lucrurile nu merg bine, va ganditi daca aceasta despartire este lucrul de care aveti nevoie.

Dennis Neder, autorul cartii „Barbat intr-o lume a femeilor”, considera ca atat timp cat nu sunt implicati si copii, trebuie sa rupeti o relatie atunci cand nu mai aveti nimic de castigat din ea.

Daca nu obti ceea ce-ti trebuie, ceea ce ai nevoie dintr-o relatie, este momentul sa mergi mai departe”, spune dr. Neder. Desi multe persoane ar putea considera aceasta opinie ca fiind egoista, dr. Neder crede ca nu poate fi bine pentru nici unul dintre cei doi parteneri atunci cand unul se simte neimplinit. Este mult mai sanatos sa gasesti o relatie care sa functioneze, care sa-ti ofere ce-ti trebuie, decat sa te agati de una care nu te satisface. „Cu totii cunoastem persoane care sunt in relatii nesanatoase. Acesti oameni isi consuma toata energia pentru a continua aceste relatii. Viata este prea scurta pentru asta”, a continuat Neder.

Doctorul considera ca oamenii ar trebui sa fie mai atenti la ceea ce cauta inainte sa inceapa o relatie. Desigur ca toate relatiile au momente proaste, iar cuplurile normale reusesc sa le depaseasca. De altfel, specialistii spun ca nu exista o formula care sa va spuna cand ar trebui sa puneti punct unei relatii, ci ca pur si simplu exista semne carora ar trebui sa le dati mai multa atentie.

 

Tag:

Din aceeași categorie

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *