Scrie...

INGRIJIREA CORPULUI

Câştigă lupta cu kilogramele!

Share

În lupta pentru frumuseţe, femeile sunt capabile de aproape orice: regimuri drastice, sute de ore de fitness, cosmetice scumpe.

Nu este un secret faptul că pentru a arăta perfect avem nevoie nu doar de o minune prin care sa scăpăm de kilogramele în plus, ci şi de tratamente prin care să eliminăm celulita, să tonifiem pielea şi să scăpăm de vergeturile tot mai evidente care ne brăzdează corpul.

Prin tratamentele oferite, Darimed Center vă pune la dispoziţie soluţii pentru toate aceste probleme. Rezultatele vor depăşi chiar şi cele mai exigente aşteptări!

Dacă doriţi un tratament cu adevărat miraculos, cu rezultate imediate, cel mai bine este să optaţi pentru împachetările cu argilă marină, efectuate la temperatura corpului, cu bandaje elastice scufundate în prealabil în soluţie pe bază de argilă marină, sare şi adaosuri de metale. Tehnica de aplicare a bandajelor este minuţios realizată, astfel încât ţesutul adipos va fi comprimat şi veţi arăta ca şi cum aţi fi slăbit instant până la 5 kilograme.

Datorită proceselor osmotice din timpul împachetării, toxinele şi particulele de lipide ies în bandaje astfel încât celulita dispare aproape în totalitate. O singură împachetare rivalizează cu un pachet întreg de 10 şedinţe de masaj anticelulitic. Un singur tratament vă va face să arătaţi minunat şi vă va scăpa de cel puţin 15 cm garantaţi. O impachetare durează două ore, dar după realizarea tratamentului veţi fi sculptată, revigorată, tonifiată, fără celulită în proporţie de 60 la sută! Pielea va fi mătăsoasă şi detoxifiată, vergeturile vor dispărea, iar zonele pe care vi le doriţi mai ferme vor întineri cu 5 ani.

Şi, asta nu e tot! Puteţi opta pentru tratamentul cu ultrasunete, cu efecte miraculoase în combaterea celulitei, pentru vacuum pentru tonifierea muşchilor şi liftingul pielii sau pentru electrostimulare cu programele ei de drenaj limfatic şi reducere în centimetri. Şi, să nu uităm de termoelectrostimulare, care vă va scăpa de celulita mixtă, cea mai complicată şi mai periculoasă formă întâlnită.

Toate aceste tratamente sunt acum la îndemâna dumneavoastră şi le puteţi găsi într-un singur loc, la Darimed Center! Vă aşteptăm să vă împărtăşim din experienţa noastră şi să vă ajutăm să deveniţi mai suple, mai frumoase şi mai încrezătoare în forţele proprii!

Echipa Darimed

Darimed Center

Centru de sănătate, slăbire ultrarapidă, întreţinere şi remodelare corporală

Iaşi, şoseaua Arcu nr. 17, bl. F5, sc. F, ap. 3, parter

Vis-a-vis de Roderma, de fosta sală Voinţa, spre Billa, lângă birourile Petrom

Programări: 0232/237.355 sau 0740/14.22.35

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *