LOADING

Scrie...

Cat cheltuie o vedeta pe tratamentele de infrumusetare!

Share

Katie Price cheltuie o adevarata avere in fiecare luna pe tratamente de lux, in timp ce apropiatii sai sustin ca a ajuns in pragul falimentului.

Conform Heat, fostul model, care are o proprietate de 2 milioane de lire sterline, neingrijita si aproape abandonata, continua sa cheltuiasca intr-un ritm ametitor, printre extravagantele sale numarandu-se, de exemplu, cele 1.500 de lire sterline pe care le da pe cele doua sedinte de manichiura si pedichiura pe an.

In varsta de 40 de ani, Katie isi plateste echipa care are grija de conacul din Sussex cu 11.000 de lire sterline (doua bone, o menajera, un om bun la toate si un gradinar).

Printre celelalte cheltuieli pe care le face Katie Price se mai Numara: 1.000 de lire sterline pentru coafor, 800 de lire sterline pentru masaj, 800 de lire sterline pentru un make-up artist, 400 de lire sterline pentru tratamente faciale.

De asemenea, ea mai plateste 500 de lire sterline pe luna pentru un tratament anti-imbatranire si peste 2.000 de lire sterline pentru incalzirea locuintei!

Fostul model mai are o ipoteca de 10.000 de lire sterline pe luna si a cheltuit 60.000 de lire sterline pentru un tractor si o instalatie de muls!

La toate acestea se mai adauga 25.000 de lire sterline pe an pentru operatii cosmetic!

Tag:

Din aceeași categorie

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *