Scrie...

REMEDII DIN NATURA

Cel mai scump ulei esenţial din lume. La ce poate fi folosit

Share

Obţinut prin distilarea uleiului de trandafir Rosa Damascena Mill, numit şi Regina florilor, uleiul de trandafiri bulgăreşti este cel mai preţios, scump şi dificil de obţinut ulei esenţial din lume.

Conţine peste 300 de substanţe cu efecte miraculoase asupra corpului uman, fiind un elixir vital folosit în produsele cosmetice, farmaceutice şi în alimentaţie, peste tot în lume. Uleiul de trandafiri bulgăreşti se remarcă printr-un efect antiinflamator, antibacterian şi regenerativ. Este perfect pentru a hrăni, catifela şi regenera pielea îmbătrânită, încetinind procesele de îmbătrânire de la nivel celular. Cu o aromă încântătoare, uleiul esenţial de trandafir are o puternică acţiune aromaterapeutică, fiind o importantă armă antistres, antidepresivă şi afrodisiacă.

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *