LOADING

Scrie...

Cele mai bune locuri de munca pentru a va gasi jumatatea

Share

Suntei in cautarea unui loc de munca, dar si a sufletului pereche? Expertii spun ca anumite profesii sunt ideale pentru gasirea marii iubiri.

Cele mai bune locuri de munca pentru celibatari:

1. Mediator familial/consilier marital

In acest sector se pot gasi cele mai bune solutii pentru celibatari, explica expertii. Celibatarii pot veni in astfel de birouri pentru a-si exprima gandurile cele mai intime, fara sa se teama de repercusiuni. Angajatilor le vine astfel foarte usor sa inceapa o poveste de dragoste cu unul dintre clientii lor, mai ales ca au la indemana toate informatiile necesare.

2. Avocat specializat in divorturi

Trebuie sa fiti foarte atenti la etica profesionala, insa o asemenea meserie va ajuta sa intalniti numerosi celibatari sau viitori celibatari. Cei care divorteaza au nevoie intotdeauana de sustinerea cuiva, asa ca…. Atentie, totusi, pentru ca lucrurile nu sunt chiar usoare.

3. Barman

Intr-un bar puteti cunoaste foarte multe persoane. Oamenii care vin si beau ceva devin imediat foarte deschisi si destinsi!

4. Organizator de evenimente

Un organizator de evenimente are posibilitatea sa cunoasca mult oameni, sa afle ceea ce le place… Cu alte cuvinte, gasirea sufletului pereche este extrem de usoara.

Cele mai proaste locuri de munca pentru celibatari:

1. Moda si frumusete

In opinia expertilor, o femeie are foarte putine sanse sa intalneasca un barbat in acest domeniu exclusiv feminin. Un barbat, insa, are foarte multe sanse sa-si gaseasca sufletul pereche…

2. Inginerie

In acest sector, barbatii au foarte putine sanse sa intalneasca o femeie, chiar daca si aceasta meserie incepe incet-incet sa se feminizeze.

3. Avocati, medici si bancheri

Au un confort financiar remarcabil, insa lipsa timpului liber ii determina sa fie singuri… De altfel, se spune despre aceste persoane ca sunt „casatorite” cu locurile lor de munca!

 

Tag:

Din aceeași categorie

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *