Scrie...

MODA & MIRESE

Culoarea anului 2018

Share

Institutul Pantone a stabilit că „ultra violet” este culoarea anului 2018.

Această culoare este desrisă ca fiind „provocatoare”, „invitând la reflecție” și reprezentând individualitatea și spiritualitatea.

„Ultra violet” face aluzie la misterele cosmosului și la necunoscut.

„Culoarea stabilită de Pantone a ajuns să însemne mult mai mut decât ceea ce este în trend în lumea designului. Acum reprezintă cu adevărat nevoile lumii din prezent”, crede Laurie Pressman, vicepreședinte al Pantone Colour Institute.

„Trăim într-o lume în care este nevoie de inventivitate și imaginașie. Acea inspirație pentru creație cu care este asociată culoarea Pantone 18-3838 ultra violet, care ne ridică nivelul de conștientizare și potențialul. De la explorarea noilor tehnologii și a unei părți mai mari din galaxie, la exprimarea artistică și reflecția spirituală, culoarea violet reprezintă ceea ce urmează să vină”, a spus Leatrice Eiseman, director executiv al Institutului.

În fiecare an, experții în culoare de la Pantone Colour Institute stabilesc culoarea anului făcând analize în domenii precum design, film, gastronomie, modă, artă și divertisment, precum și în ceea ce privește materialele, turismul, sportul și tehnologia.

Culoarea anului 2017 a fost „verdele proaspăt.

Tag
Articolul anterior

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *