LOADING

Scrie...

De ce barbatii spun atat de repede „Te iubesc”!

Share

Conform unui studiu recent, barbatii sunt de 3 ori mai susceptibili de a-si declara iubirea decat femeile.

Contrar credintei populare care spune ca femeile sunt mai romantice, barbatii sunt mai rapizi in a spune „Te iubesc”! Aceasta concluzie le apartine cercetatorilor de la Pennsylvania State University, care au descoperit ca sexul asa-zis puternic este de 3 ori mai rapid decat femeile in a-si declara iubirea. Ei au nevoie de doar de cateva saptamani pentru a simti imboldul de a spune „Te iubesc!”, in timp ce femeile au nevoie de cateva luni.

Marissa Harrison, psihologul care a condus studiul, a declarat pentru Huffington Post: „Aceasta arata, contrar opiniei populare, ca femeile sunt mult mai prudente in dragoste decat barbatii”.

Pentru expertii britanici, in aceste momente asistam la o schimbare in societate. Inainte se spunea ca sentimentele sunt tabu pentru barbati, insa, dupa cum se poate constata, lucrurile s-au schimbat. „In decursul ultimilor 50 de ani, barbatii s-au schimbat. Astazi nu le mai este frica sa admita ca sunt indragostiti si sa arate acest lucru”, a declarat si psihologul Gary Wood.

 

Tag:

Din aceeași categorie

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *