LOADING

Scrie...

Dragoste la prima vedere: cine „pica” primul?

Share

Un studiu facut pe 1.500 de femei si 1.500 de barbati, cu varste intre 16 si 86 de ani, arata cat este de falsa credinta potrivit careia femeile sunt cele care se indragostesc de obicei la prima vedere. Cum nu se poate mai fals: barbatii se indragostesc de doua ori mai des decat femeile la prima vedere!

Mai mult de jumatate din barbati sunt indragostiti pana peste urechi dupa doar o intalnire, trei sferturi dintre ei isi daruiesc inima dupa doar trei intalniri, iar unul din cinci se indragosteste la prima vedere. In ceea ce le priveste pe femei, doar una din zece s-a indragostit la prima vedere si majoritatea asteapta pana dupa a sasea intalnire sa-si dea seama daca au dat peste dragostea adevarata.

Studiul a aratat si ca barbatii se indragostesc cam de trei ori in viata, pe cand femeile doar o data!

Mai multi barbati decat femei au declarat ca au iubit pe cineva care nu i-a iubit si tot barbatii sunt cei care spun primii „Te iubesc” si apoi se topesc de dor.

De ce se indragostesc barbatii la prima vedere de doua ori mai des decat femeile? Pentru ca ceea ce-i farmeca pe ei nu este acelasi lucru cu ceea ce le farmeca pe femei. Ei se indragostesc de un gest, de un zambet, de o privire fugara, de o umbra de parfum lasata in urma, pe cand femeile sunt un pic mai complicate. Ele cantaresc mai intai partile „pro” si „contra” ale barbatului care li se ofera, inainte de a lua o decizie. „Imi ofera siguranta?” „Ar un tata bun, fi in stare sa intretina copii?”. Ele sunt mai chibzuite ca barbatii cand iau o decizie pe viata, il citeaza pe unul din autorii studiului dailymail.co.uk.

Studiul a fost realizat pentru lansarea romanului lui Elisabeth Noble, „The Way We Were”, povestea unor indragostiti in copilarie care se regasesc ani mai tarziu.

 

Tag:

Din aceeași categorie

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *