LOADING

Scrie...

Eternal Line – numarul 1 in randul tratamentelor antiaging

Share

Numarul 1 in lume in cadrul tratamentelor antiaging, cu efect exceptional si de durata se gaseste si in Iasi!

Tratamentul „Eternal Line” de la Skeyndor este un tratament exceptional de care puteti beneficia doar la Escape Beauty Studio.

Acest extraordinar tratament a fost premiat in cadrul „European Cosmetic Academy Award”, la categoria „Best Active Ingredient” (cel mai bun ingredient activ). Este considerat primul produs cosmetic (profesional) regenerator cu actiune globala pentru un tratament antiaging, rezistent in timp.

Toate celulele care formeaza epidermul sunt produse zilnic de cateva supercelule, denumite celule stem ale pielii. Pierderea sau deteriorarea functiilor acestui grup specific de celule stem, datorate varstei sau agentilor externi, produce un deficit de celule epidermice. In lipsa celulelor epidermice, functiile pielii se deterioreaza, in special capacitatea sa de regenerare in mod eficient, aparand semnele varstei: riduri, piele flasca, pierderea elasticitatii, lipsa luminozitatii etc.

Ingrijirea celulelor stem din piele necesita nutrienti speciali, care se pot gasi in interiorul altor supercelule, ca de exemplu celulele stem de origine vegetala. Acest elixir de viata si regenerare vegetala hraneste si revitalizeaza celulele stem epidermice, iar in restul tesutului exercita un efect extraordinar de intinerire, care imbunatateste toate aspectele corelate cu imbatranirea prematura a pielii, in mod global. Fiindca produsele lucreaza din interior catre exterior, si nu invers, rezultatele tratamentului cu „Eternal Line” dureaza in timp.

Pacientele mele care au beneficiat deja de acest tratament au vazut clar rezultatul si din acest motiv vi-l recomand cu drag. In incheiere, multumesc tuturor celor care mi-au scris pe mail (v-as enumera cu drag, dar sunteti multe si nu vreau sa omit pe nimeni), pentru frumoasele cuvinte si pentru aprecieri. Celor carora inca le-am raspuns, sa stiti ca nu am uitat pe nimeni si negresit voi raspunde la toata lumea, printre programarile mele din cabinet, in masura timpului disponibil.

Birzan Ioana Anca – estetician

Escape Beauty Studio,

Iasi, Strada Armeana, nr. 13, bl G6, parter

Telefon : 0232 214 344 ioanaviva@yahoo.com

 

Tag:

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *