Scrie...

MAGAZIN

Mariah Carey, momente penibile la cumparaturi

Share

Mariah Carey a trecut prin momente penibile in timp ce se afla la cumparaturi in Beverly Hills, cardurile sale de credit fiind refuzate la plata.

„Isi facea cumparaturile pe Rodeo Drive, unde cartile sale de credit au fost respinse”, a declarat pentru Radar o sursa care a asistat la scena. Cand s-a intamplat la Louis Vuitton, a crezut ca e ceva accidental. Dar atunci cand s-a repetat de trei ori, „a fost jenata si umilita”.

Mariah Carey s-a comportat ca si cum ar fi fost o greseala, a parasit magazinele si apoi s-a intors apoi insotita de stafful sau. „S-a intors cu un asistent si cu managera sa, Stella Bulochnikov, care a facut scandal”, a adaugat sursa.

Cantareata nu a plecat, insa, cu mainile goale de la cumparaturi, persoanele care o insoteau platind cumparaturile in cash.

„Mariah da vina pe managera sa pentru anularile, amanarile si vanzarile slabe de bilete la turneul sau cu Lionel Richie. Ea s-a confruntat de asemenea cu o presa nefavorabila si a incheiat afaceri proaste. Stella continua sa ii spuna ca totul va fi bine, dar nu este asa”, a explicat sursa.

Carey a castigat doar 6,3 milioane de dolari in 2014 si a cerut 50 de milioane de dolari de la fostul sau iubit, omul de afaceri Beau Packer, dupa ce logodna lor s-a anulat.

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *