LOADING

Scrie...

Miercuri – cea mai bună zi pentru a cere o mărire de salariu

Share

Oamenii de ştiinţă au constatat că unele zile din săptămână sunt propice unor anumite activităţi. Cotidianul britanic The Sun a trecut în revistă elementele importante pentru fiecare zi a săptămânii.

Luni, cumpăraţi electronice

Consumatorii sunt mai puţin numeroşi în magazine. În plus, conform datelor culese din magazinele de specialitate din Marea Britanie, vânzările de aparate foto sunt mai numeroase în prima zi a săptămânii.

Marţi, ziua pentru restaurant

Este ziua ideală pentru a merge la restaurant. Locurile libere sunt rare în weekend şi, în plus, multe restaurante sunt închise lunea. De asemenea, marţi este ziua când restaurantele ăşi împrospătează stocurile, aşa că şansele de a mânca un peşte proaspăt cresc substanţial.

Miercuri, ziua pentru negocieri financiare

În ezoterism, miercuri este ziua care favorizează tranzacţiile financiare. În plus, specialiştii în recrutări cred că este şi ziua ideală pentru a cere creşteri salariale.

Joi, ziua pentru sex

Un studiu ştiinţific al London School of Economics a demonstrat, de asemenea, că ora ideală pentru sex ar fi 7:30. Totuşi, un sondaj apărut în Women’s Health Magazine indică faptul că femeile sunt mai înclinate să facă sex sâmbăta, la ora 23:00!

Vineri, pregătirea unui alt viitor

O agenţie imobiliară americană a constatat că persoanele care-şi scot casa la vânzare vinerea au mai multe şanse să obţină un preţ bun. Week-end-ul ar putea juca în acest sens un rol cheie.

Totodată, vineri este şi ziua ideală pentru măritiş, chiar dacă ceremoniile şi recepţiile nupţiale au loc de obicei sâmbăta.

Sâmbăta, ziua pentru noi soluţii

Voinţa oamenilor atinge apogeul sâmbăta, aşa că…

Duminica, finalul licitaţiilor!

Dacă aţi scos ceva la vânzare pe eBay, de exemplu, încheiaţi licitaţia duminică. Responsabilii acestui site au constatat că vânzătorii cu cele mai frumoase încasări sunt cei care încheie vânzarea în această zi.

Tag:

Din aceeași categorie

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *