Scrie...

MODA & MIRESE

Nuntă de primăvară cu lalele

Share

Chiar dacă temperaturile de afară nu oferă încă cele mai bune condiţii pentru organizarea nunţii perfecte, capriciile vremii pot fi compensate prin multitudinea de flori, în cele mai variate culori, pe care le aveţi la dispoziţie. 

Dintre acestea, poate prima care ne atrage atenţia, fiind un adevărat simbol al primăverii, este laleaua, nu doar o floare frumoasă şi vibrantă, ce poate fi roz, albă, roşie, portocalie sau în multe alte culori, ci şi un simbol al noilor începuturi. Toate aceste caracteristici fac din lalea floarea preferată la multe nunţi.

Dacă aţi decis să folosiţi această floare şi la nunta dumneavoastră, trebuie să vă decideţi dacă o veţi utiliza doar ca decoraţiune sau ca punct de pornire de la care vă veţi inspira pentru întreaga temă a nunţii. Cu ajutorul lalelelor, puteţi crea o nuntă de primăvară care să simbolizeze o viaţă nouă, fericirea şi drumul nou pe care urmează să îl începeţi. 

Dacă v-aţi oprit asupra lalelelor ca punct de plecare pentru întreaga temă a nunţii, este bine să vă decideţi chiar de la bun început asupra culorii dominante pentru care veţi opta pentru decor. Desigur că puteţi alege să folosiţi buchete multicolore de lalele, ca şi element de culoare al temei nunţii. Dar, dacă aţi ales o singură culoare, cu siguranţă veţi găsi şi florile potrivite, întrucât lalelele vin într-o mare varietate de tonuri şi nuanţe.

În primul rând, cu ajutorul lalelelor puteţi realiza aranjamente florale superbe care pot fi plasate în centrul meselor. Atenţie, însă, aceste buchete trebuie plasate în vase foarte înalte, deoarece cozile lalelelor nu sunt foarte rezistente şi se pot îndoi. 

De asemenea, puteţi folosi decoraţiuni sub formă de lalele şi pentru tortul nunţii, măiestria cofetarului ales putând să-şi spună acum cuvântul.

Lalelele vă dau posibilitatea să organizaţi o nuntă extrem de elegantă, dar în acelaşi timp plină de sensibilitate şi de emoţie. 

Importantă este culoarea aleasă şi, în plus, trebuie să aveţi grijă să nu exageraţi cu celelalte elemente de decor, astfel încât aceste minunate flori să poată constitui punctul principal de atracţie… după mireasă, desigur!

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *