LOADING

Scrie...

Salina pentru copii mai rezistenti in fata bolilor!

Share

Schimbarile bruste de temperatura pun la grea incercare organismul si sanatatea copiilor. Beneficiind de un sistem imunitar incomplet dezvoltat, acestia cad foarte usor prada virozelor, care pot evolua in afectiuni extrem de grave.

Poate parea un cliseu, dar, ca in orice afectiune, cel mai usor este sa prevenim. Nu-i putem tine pe copii izolati, departe de colectivitati, nu-i putem supraveghea permanent sau daca umbla incheiati la haine… Dar, putem sa le oferim o imunitate mai puternica, o aparare mai buna in fata bolilor.

Metodele sunt variate: putem alege varianta cea mai simpla pentru parinti, a suplimentelor nutritive, in ciuda efectelor nocive pe care acestea le pot avea, sau putem opta pentru metode naturale, care fac numai bine organismului uman. Una dintre aceste metode este SALINOTERAPIA. Studiile au demonstrate ca aceasta terapie este extrem de eficienta atat in stimularea imunitatii, cat si in tratamentul afectiunilor aparatului respirator. Atentie insa, efectele medicale benefice asupra sanatatii apar doar daca terapia este efectuata in saline terapeutice. In prezent, Terra Centrum este singura salina terapeutica din Iasi in constructia careia au fost respectate toate normele si toti parametri necesari pentru ca terapia sa fie eficienta.

Studiile au demonstrat ca salinoterapia are efecte maxime in cazul copiilor scolari si prescolari, mult mai expusi in fata afectiunilor aparatului respirator din cauza apararii slabe a organismului. Prin salinoterapie micutii pacienti devin mai puternici nu doar in fata afectiunilor respiratorii, ci si a oricarui agent patogen care ar putea profita de vulnerabilitatea organismului la varste fragede.

Asadar, daca micutul dumneavoastra raceste des sau se imbolnaveste mult prea usor, nu mai stati pe ganduri: Salina Terra Centrum va asteapta!

Singura salina terapeutica din Iasi se gaseste la Terra Centrum

www.terracentrum.ro

 

 

Tag:
Articolul anterior

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *