Scrie...

RELATII SI SEX

Soarele poate ajuta iubirea să strălucească

Share

Dacă sunteţi în căutarea unui iubit, poate că ar trebui să aşteptaţi ca vremea să se mai îmbunătăţească. Conform unui studiu realizat recent în Franţa, flirtul este mai eficient atunci când soarele străluceşte.

S-a demonstrat astfel că femeile sunt mai dispuse să dea numărul de telefon unui tânăr „atrăgător” care pur şi simplu le abordează pe stradă atunci când vremea este însorită. Studiul a arătat astfel că flirtul ar putea avea rezultate mai bune pe vreme însorită, aceasta fiind prima cercetare a modului în care condiţiile meteorologice pot influenţa relaţionarea dintre femei şi bărbaţi.

Studii anterioare au arătat şi cum alţi factori de mediu – precum muzica romantică, mirosurile plăcute sau anumite culori – îi fac pe oameni mai dispuşi să flirteze sau să facă schimb de numere de telefon.

Alte studii au demonstrat că vremea poate afecta comportamentul social. De exemplu, vremea însorită îi face pe oameni mai dispuşi să ajute străinii, să răspundă unui sondaj sau să lase bacşişuri mai mari la restaurant.

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *