LOADING

Scrie...

Sophia Loren, secretele senzualitatii la 81 de ani!

Share

Tanara si frumoasa cat mai mult timp posibil – acesta este dezideratul tuturor femeilor, indiferent de varsta. Insa, atenuarea efectelor anilor asupra aspectului fizic nu depinde numai de factorii corporali, daca e sa ne luam dupa ceea ce spune una dintre cele mai mari actrite din toate timpurile: Sophia Loren.

Chiar daca are 81 de ani, Sophia Loren nu inceteaza sa uimeasca intrega lume prin carisma, eleganta si frumusete.

Actrita si-a pastrat corpul cu formele gratioase pe care le avea si in tinerete. Si, chiar daca s-a distantat putin de cinematografie in ultimii ani, nu a incetat sa fie o sursa de inspiratie in ceea ce priveste frumusetea.

Ceea ce este interesant la Sophia Loren este ca a invatat sa se bucure de varsta pe care o are, pe care nu o vade ca pe o constrangere, asa cum se intampla in cazul majoritatii actritelor de la Hollywood sau in cazul majoritatii femeilor.

Stralucirea vedetei italiene nu s-a diminuat pe parcursul anilor, lucru demonstrat cu varf si indesat in timpul lansarii noului ruj Dolce & Gabbana care poarta numele… Sophia Loren No 1! O dedicatie facuta de firma italiana pentru cea care reprezinta intruchiparea sarmului feminin inalterabil.

Dar, care este secretul frumusetii sale la 81 de ani? In primul rand, Sophia Loren nu a apelat la creme, lotiuni, produse sau alte metode de intinerire la care apeleaza majoritatea femeilor. Pentru a putea surmonta trecerea anilor, actrita spune ca si-a pastrat spiritul viu si ca s-a concentrat doar pe creativitatea si talentul sau. Trecerea anilor nu a fost niciodata o sursa de neliniste pentru ea, chiar daca intrebarile despre varsta sa i-au dat un sentiment de insecuritatea aproape cvasi-permanent, mai ales in ceea ce priveste cariera.

Actrita mai spune ca a fost capabila intotdeauna sa se confrunte cu temerile pe care le avea, lansandu-se permanent in noi proiecte in care execela si in care se putea darui 100%. Ea mai spune ca imbatranirea poate fi agreabila, chiar amuzanta daca inveti sa-ti ocupi cat mai bine timpul si daca gasesti satisfactii vizavi de ceea ce ai realizat. De asemenea, la fel de important este sa continui sa visezi.

Votata de foarte multe ori drept „cea mai sexy femeie din lume”, Sophia Loren a ramas, si la 81 de ani, o emblema a senzualitatii feminine si un exemplu pentru toate femeile atat in ceea ce priveste succesul, cat si frumusetea!

Tag:

Din aceeași categorie

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *