Scrie...

INGRIJIREA CORPULUI

Tratament cu ciocolata şi vanilie

Share

Tratamentele de înfrumuseţare şi de remodelare corporală pot deveni un adevărat răsfăţ. Cu ajutorul împachetărilor cu aromă de ciocolată sau al tratamentelor cu vanilie, puteţi obţine nu doar o scădere în greutate şi eliminarea imperfecţiunilor pielii, ci şi o piele extrem de catifelată şi seducătoare.

Ciocofango este un amestec de ciocolată, parafină şi nămol marin, fiind recomandat persoanelor care doresc să îşi remodeleze corpul, să prevină sau să amelioreze vergeturile. Ciocofango este cunoscut ca un produs excelent pentru detoxifiere, tonifiere, hidratare şi remodelare corporală. Cofeina din ciocolată stimulează drenajul limfatic, ajutând la eliminarea lichidelor. Substanţele active din ciocolată au efect antioxidant şi, în acelaşi timp, catifelează şi regenerează pielea. Aceste împachetări induc o stare de bine prin stimularea producerii endorfinei, cunoscută şi sub numele de hormonul plăcerii.

Efectele benefice ale împachetărilor cu ciocolată se văd imediat după tratament, când apare o senzaţie plăcută de confort şi îmbunătăţire vizibilă a calităţii pielii.

Pentru a îndepărta celulita puţin vizibilă sunt suficiente 10 şedinţe de împachetări cu ciocolată. În cazul celulitei proeminente, pentru rezultate optime se recomandă asocierea împachetărilor cu electrostimularea şi masajul anticelulitic.

Etape: Tratamentul începe printr-o procedură de exfoliere care are rolul de a îndepărta celulele moarte, de a stimula circulaţia şi a pregăti ţesuturile pentru împachetare, deschizând porii în aşa fel încât pielea să fie receptivă şi să absoarbă tratamentul ce urmează a fi aplicat. Se aplică un ser pentru slăbire şi fermitate şi apoi soluţia de ciocofango. După înfolierea corpului în film osmotic urmează introducerea în termocuvertă.

Nu se recomandă utilizarea în cazul pielii sensibile, cu varice, capilare fragile sau predispoziţie la aceste afecţiuni, întrucât este un produs termic care generează căldură la nivelul epidermei.

Vă aşteptăm la Darimed Center, în mireasmă de vanilie şi ciocolată, pentru a vă oferi silueta pe care v-o doriţi!

Darimed Center
Centru de sănătate, slăbire ultrarapidă, întreţinere şi remodelare corporală
Adresa: Iaşi, şoseaua Arcu nr. 17, bl. F5, sc. F, ap. 3, parter
Vis-a-vis de Roderma, de fosta sală Voinţa, spre Billa, lângă birourile Petrom
Programări: 0232/237.355 sau 0740/14.22.35

www.darimedcenter.ro

 

Tag

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *