Scrie...

INGRIJIREA CORPULUI

Ulei drenant pentru gambe tonifiate

Share

Pentru a prepara acest ulei aveţi nevoie de următoarele ingrediente: 50 ml de ulei din seminţe de struguri, 50 ml de ulei de porumb, 8 picături de ulei esenţial de lămâie, 8 picături de ulei esenţial de portocale amare, 8 picături de ulei esenţial de ienupăr, 8 picături de ulei esenţial de rozmarin, 8 picături de ulei esenţial de chiparos.

Se amestecă uleiurile deseminţe de struguri şi de porumb, apoi se adaugă uleiurile esenţiale şi se amestecă bine. Se aplică acest ulei pe părţile afectate de celulită cu un masaj viguros de jos în sus, printr-o mişcare circulară.

Uleiul din seminţe de struguri are un puternic efect antioxidant, protejează pielea de îmbătrânire prematură, de agenţii atmosferici şi de radicalii liberi. Este, de asemenea, astringent, dând pielii fermitate şi stimulând microcirculaţia. 

Uleiul de porumb este bogat în acid linoleic şi vitamina E. Uleiul esenţial de lămâie are proprietăţi purificatoare şi este un remediu excelent pentru îmbunătăţirea circulaţiei. Uleiul esenţial de portocale amare este antiseptic, balsamic şi relaxant. Uleiul esenţial de ienupăr ajută microcirculaţia, iar cel de rozmarin ajută şi în lupta împotrivar etenţiei de apă. Uleiul esenţial de chiparos este şi el esenţial pentru îmbunătăţirea circulaţiei periferice.

Tag

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *