LOADING

Scrie...

Uleiul de argan – elixir de frumusete

Share

Arganul este un arbore din Maroc, din ale carui fructe se obtine unul dintre cele mai pretioase uleiuri din lume. Procesul de obtinere al uleiului este extrem de complex, astfel ca pentru a obtine un litru din acest elixir sunt necesare fructele a 6 arbori si 16 ore de munca.

Acest ulei este renumit datorita proprietatilor sale antioxidante, hidratante si emoliente. Astfel, abundenta de principii nutritive active din uleiul de argan il fac un produs extrem de eficient in protectia, hidratarea si hranirea pielii, dandu-i vitalitate, elasticitate si catifelare. Uleiul de argan are si o puternica actiune anti-aging. Este extrem de bogat in vitamina E si in acizi grasi esentiali, cum sunt acidul linoleic si acidul oleic, care protejeaza impotriva agresiunilor externe, combat daunele provocate de radicalii liberi si contrasteaza aparitia ridurilor.

Pentru a-i reda pielii tonusul si elasticitatea, aplicati cateva picaturi din acest ulei pe corp dupa dus, efectuand un masaj delicat pentru a facilita absorbtia.

In plus, uleiul de argan este ideal si pentru revitalizarea parului uscat, deteriorat. Aplicati cateva picaturi de ulei pe par si lasati sa actioneze cel putin o ora inainte de a va spala parul.

Tag:
Articolul următor

Din aceeași categorie

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *