Scrie...

RELATII SI SEX

Adevarul despre sunetele scoase de femei in timpul sexului

Share

Cercetatorii au demonstrat ca sunetele pe care le scot femeile in timpul actului sexual nu corespund neaparat cu momentul orgasmului.

Conform unui studiu al Universitaţii din Lancashire, femeile scot sunetele specifice inainte de orgasm sau in timpul orgasmului partenerului.

Descoperirea este rezultatul unui studiu realizat pe 71 de femei cu varsta medie de 22 de ani. Scopul studiului a fost sa identifice daca expresiile vocale ale femeilor sunt provocate de orgasm sau se petrec independent.

Fiecare participanta a completat un chestionar despre propriul comportament sexual, care a conţinut detalii despre felul in care ajunge la orgasm si in ce moment se exprima prin sunete. Majoritatea femeilor au raspuns ca scot sunetele inaintea orgasmului propriu sau in timpul orgasmului partenerului.

Cercetatorii cred ca motivul acestei discrepante este acela ca femeile manipuleaza comportamentul masculin in avantajul lor. O alta sugestie a acestui comportament este ca femeile urmeaza un „scenariu sexual”.

„Se pare ca femeile nu scot sunete in timpul actului sexual pentru a-si exprima propria bucurie, ci pentru a-si ajuta partenerul sa atinga punctul culminant”, spune medicul John Grohol.

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *