Scrie...

INGRIJIREA CORPULUI

Aerocrioterapia, tratament pentru o silueta perfecta

Share

Lupta cu kilogramele in plus este pentru multe persoane una fara sfarsit, fiind in multe cazuri doar un lant de sacrificii, de diete extrem de restrictive caloric si daunatoare pentru organism sau de tratamente pentru care se pierde o groaza de timp… de multe ori inutil!

In cele mai multe cazuri, cresterea in greutate este cauzata nu de o crestere a ratiei alimentare, ci de o incetinire a arderilor din organism, proces tot mai evident odata cu inaintarea in vasta, facandu-si simtita prezenta chiar la persoanele ce au trecut de 19-20 de ani si care se accentueaza cu fiecare an in plus.
Aerocrioterapia este un aliat pretios in lupta cu kilocaloriile. Prin expunearea corpului la -180 de grade sunt activate mecanismele cu rol in termoreglare (mentinerea temperaturii corpului la anumiti parametri), acestea fiind mari consumatoare de energie. Prin modul in care actioneaza, aerocrioterapia determina un consum crescut de energie in organism tocmai prin cresterea arderilor la nivel celular. Studiile au aratat ca intr-o singura sedinta de aerocrioterapie se consuma pana la 3.000 de kilocalorii. Prin urmare, aerocriosauna este un tratament cu rezultate garantate atunci cand dorim sa scapam de surplusul de greutate. Este o solutie sigura chiar si pentru persoanele in cazul carora dietele sau alte tratamente de remodelare corporala nu au dat rezultate.
In plus, dietele extreme, hipocalorice, au efecte negative si asupra aspectului pielii, aceasta neprimind nutrientii de care are nevoie, in cantitati optime. si din acest punct de vedere aerocrioterapia s-a dovedit a fi un tratament extrem de benefic si eficient. Astfel, actionand asupra microcirculatiei de la nivelul pielii, aceasta determina initial o contractie a vaselor de sange, urmata de o relaxare lenta a acestora. Prin aceasta actiune este stimulata circulatia de la nivelul pielii, tesuturile fiind mult mai bine hranite si oxigenate. Creste astfel rata de eliminare a toxinelor, celulita este vizibil diminuata, iar pielea capata un aspect sanatos.
Trebuie sa mai stiti si ca, spre deosebire de multe alte tratamente de slabire rapida, aerocrioterapia nu are efecte adverse, fiind conceputa si utilizata initial in scop medical, beneficiile estetice fiind descoperite ulterior.

In Iasi, puteti beneficia de aerocrioterapie in cadrul Terra Centrum.
www.terracentrum.ro

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *