Scrie...

INGRIJIREA CORPULUI

Aerocrioterapia – un aliat prețios pentru frumusețe

Share

Alimentația bogată în carbohidrați și grăsimi, precum și activitatea fizică redusă sunt responsabile pentru acumularea, pe timpul anotimpurilor friguroase, a câtorva kilograme în plus. Dar, chiar și așa, tratamentele de scădere în greutate și cele antiaging ocupă un loc fruntaș în topul activităților femeilor.

De multe ori, lupta cu kilogramele în plus este doar un lanț de sacrificii, de diete extrem de restrictive caloric și dăunătoare pentru organism sau de tratamente pentru care se pierde o groază de timp… de multe ori inutil!

Un tratament extrem de eficient în lupta cu kilogramele este aerocrioterapia (aerocriosauna). Acesta este un tratament folosit inițial doar în scop medical, astfel că nu are efecte adverse, ci doar beneficii. Prin expunerea corpului la -180 de grade sunt activate mecanismele cu rol în termoreglare (menținerea temperaturii corpului la anumiți parametri), acestea fiind mari consumatoare de energie. Prin modul în care acționează, aerocrioterapia determină un consum crescut de energie în organism tocmai prin creșterea arderilor la nivel celular.

Studiile au arătat că într-o singură ședință de aerocrioterapie se consumă până la 3.000 de kilocalorii, ceea ce înseamnă că după o serie de 20 – 30 de proceduri, greutatea corpului poate scădea cu 7-10 kg. Prin urmare, aerocrioterapia este un tratament cu rezultate garantate atunci când dorim să scăpăm de surplusul de greutate. Este o soluție sigura chiar și pentru persoanele în cazul cărora dietele sau alte tratamente de remodelare corporală nu au dat rezultate.

Șocul termic scurt și controlat ajută organismul să-și regăsească echilibrul, elimină stresul și consecințele sale, reduce celulita și greutatea corporală.

Crioterapia acționează și asupra vaselor sanguine, în special asupra vaselor mici, cărora le reduce permeabilitatea peretelui, prevenind apariția edemelor. Astfel, împiedicând ieșirea apei din vasele de sânge și stimulând lipoliza (topirea grăsimilor), crioterapia este o metodă revoluționară de combatere a celulitei. În plus, stimulâd circulația, aerocrioterapia duce la o oxigenare mai bună a țesuturilor. Astfel, după criosaună se obține o regenerare naturală a celulelor, adică un organism mai tânăr, se stimulează sistemul imunitar, se reglează activitatea hormonală și metabolismul, se îmbunătățesc funcțiile sexuale. În timpul procedurilor, organismul generează endorfine, supranumite „hormonul fericirii”, ceea ce asigură întregului corp o stare tonică, o stare de bine ce durează în timp.

Puteți beneficia de aerocrioterapie la Terra Centrum.

www.terracentrum.ro

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *