LOADING

Scrie...

Aflati ce se va intampla cu relatia voastra peste 10 ani

Share

V-ati intrebat vreodata ce fel de cuplu veti forma cu partenerul dvs peste 10 ani? Daca vreti intr-adevar sa stiti raspunsul la aceasta intrebare, va vom prezenta o maniera simpla de a afla.

Profesorii mai multor universitati americane au interogat mai mult de 2.000 de femei si de barbati casatoriti si au costatat ca nivelul conflictului in sanul unui cuplu ramane constant de-a lungul unei relatii.

Cercetarea, publicata in Journal of Family Issues, explica si faptul ca daca la inceputul relatiei cei doi se cearta foarte putin exista sanse foarte mari ca acelasi lucru sa se intample si in urmatorii ani. In aceeasi ordine de idei, daca va cercetati in permanenta la inceputul relatiei, acelasi lucru se va intampla si peste 10 ani. Acest ultim lucru nu inseamna insa neaparat ca nu veti fi fericiti in relatie, deoarece fiecare cuplu are propria maniera de a functiona, gasind de multe ori o adevarata placere in certuri si, apoi, in impacari.

Bineinteles ca exista si exceptii de la regula. Atunci cand participantii la studiu s-au confruntat cu un eveniment dificil, traumatizant, cum ar fi o maladie grava, pierderea partenerului sau probleme cu alcoolul, nivelul conflictului din sanul cuplului s-a modificat. Cercetatorii au precizat ca disputele sunt un lucru bun, pentru ca pot demonstra ca in relati se investeste mult suflet.

Alta remarca: casatoriile care dureaza cel mai mult sunt cele in care oamenii spun ca isi unesc destinele pentru totdeauna. De ce? Pentru ca acesti oameni sunt dispusi sa munceasca foarte mult in cuplu; ei depun un efort continuu pentru ca relatia sa dureze, inainte de a-si satisface propriile interese.

Tag:

Din aceeași categorie

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *