Scrie...

RELATII SI SEX

Amanţii sunt mai atenţi de Sf Valentin decât „oficialii”

Share

Ca şi cum existenţa amanţilor nu ar fi o problemă în sine, un studiu recent a arătat că oamenii care au un amant sau o amantă au tendinţa de a le cumpăra acestora cadouri mai scumpe de Sf Valentin decât cele pe care le cumpără pentru cei „oficial” implicaţi într-o relaţie.

O anchetă realizată de site-ul de întâlniri online IllicitEncouters.com pe 2.000 de persoane a relevat că partenerul care are un amant sau o amantă primeşte un cadou de două ori mai scump decât cel pe care-l primeşte de la prietenă/prietene/soţie/soţ. În plus, cadourile de la soţi sau soţii sunt mai mult clasice. Pentru amant sau amantă, 81 % dintre oameni cumpără lenjerie intimă, în timp ce pentru soţii sau soţi procentul scade la 10 %. O amantă are mai multe şanse să primească o bijuterie de Sf Valentin decât o soţie. De asemenea, oamenii care îşi înşeală jumătatea organizează întâlniri sofisticate pentru ziua de Sf Valentin.

„Bărbaţii îşi tratează amantele şi soţiile în mod diferit, iar acest fapt dictează tipul şi preţul cadourilor. Amantele şi amanţii fac, în general, cadouri sexy şi romantice, deoarece şi bărbaţii, dar şi femeile văd în amante şi amanţi obiecte sexuale, furnizoare de plăceri”, consideră purtătorul de cuvânt al site-ului amintit.

Tag

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *