Scrie...

FRUMUSETE

Aplicarea pudrei

Share

Pudra se poate aplica zilnic pe piele, in locul fondului de ten. Ea nu este considerata un produs nociv, iar cosmeticienii sustin ca nu este absorbita de epiderma, pentru ca astfel sa afecteze pielea.

Pudra trebuie aplicata intr-un strat foarte subtire, deoarece atunci cand este in exces impiedica porii sa respire si sufoca pielea fetei, ceea ce duce la aparitia timpurie a ridurilor.

Culoarea pudrei se alege numai la sfatul unui cosmetician. In cazul in care alegerea se face la intamplare, exista riscul de a folosi un tip nepotrivit sau o culoare neadecvata tenului. In cazul alegerii unei culori nepotrivite, pudra confera un aspect neplacut, accentueaza ridurile si face chipul sa para imbatranit.

Chiar daca se aplica pudra, chipul isi poate pastra naturaletea. Singura conditie este ca aceasta sa nu fie foarte inchisa la culoare, chiar daca tenul este masliniu si sa fie aplicat intr-un strat foarte subtire. Inainte de aplicarea sa, ar fi indicat ca fata sa fie curatata mai intai cu o lotiune fara alcool si apoi masata cu o crema hidratanta de zi.

Pudra are si avantajul de a ascunde micile imperfectiuni, cosurile sau ridurile timpurii. Conditia este insa ca atunci cand se urmareste acest lucru sa se aleaga o pudra cu un ton mai inchisa decat cea utilizata de obicei. Ea se intinde numai peste portiunile ce trebuie ascunse, dupa ce s-a aplicat putina pudra din culoarea folosita de obicei.

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *