Scrie...

MAGAZIN

Are fetiță!

Share

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams a născut vineri, 1 septembrie, o fetiță într-o clinică din Florida, a informat presa americană.

Cea mai tânără dintre surorile Williams, care va împlini 36 de ani luna aceasta, a fost internată miercuri în centrul medical St.Mary’s din West Palm Beach, unde i-a fost rezervat un întreg etaj, a precizat antena locală a CBS. Potrivit aceleiași surse, ea ar fi avut primele contracții în noaptea de joi spre vineri. „Sunt super mulțumită, bineînțeles, nu pot să exprim în cuvinte”, a spus Venus când a fost întrebată despre starea surorii ei, care încă nu născuse, înainte de meciul său de la Flushing Meadows.

„Campioana de tenis Serena Williams a adus pe lume o fiică de 2,78 kg. Mama și copilul se simt bine”, a anunțat într-un mesaj pe Twitter jurnalistul Chris Shepherd, de la postul local West Palm Beach WPBF-25, citând surse din cadrul spitalului. Și revista US Weekly a anunțat nașterea, citând o sursă apropiată de campioană. Purtătorul de cuvânt al jucătoarei cu 23 de titluri de Grand Slam nu a putut fi contactat pentru comentarii, notează AFP.

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *