Scrie...

MODA & MIRESE

Barbatii divortati sunt mai dornici sa se recasatoreasca decat femeile

Share

Barbatii divortati ar fi de doua ori mai dornici sa se recasatoreasca decat femeile care au trecut printr-un esec marital, arata un recent studiu, citat de 7sur7.be: 47% dintre ei au declarat ca-si cauta o noua sotie.

In ceea ce le priveste pe femei, ele doresc de doua ori mai putin sa poarte o noua verigheta. Numai 20% dintre femeile intervievate ar vrea sa se recasatoreasca.

Studiul, desfasurat pe 2.000 de adulti, cu ocazia lansarii DVD-ului „Crazy, Stupid Love”, mai arata ca barbatii nu vor sa-si sfarseasca zilele singuri. Circa 42% dintre ei sunt gata sa plateasca unui serviciu de specialitate care sa-i mijloceasca o intalnire cu o tanara. Tot barbatii divortati sunt mai amatori de intalniri online decat femeile divortate: 31% din barbatii intervievati au admis ca si-au creat un profil pe un site de intalniri, fata de 19% din femeile divortate.

Mini Lance, expert in intalniri, considera ca „agatatul este un joc complicat pentru barbati, mai ales pentru cei care trebuie sa inceapa din nou totul, dupa ce au iesit din circulatie cativa ani”. Ea adauga in Daily Mail ca barbatii apeleaza tot mai des la consilieri ca sa invete sa se imbrace, sa abordeze mai bine o relatie etc.

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *