Scrie...

MODA & MIRESE

Barbatii pe care trebuie sa-i intalniti inainte de casatorie

Share

Daca sunteti in cautarea barbatului perfect, cei de la shine.yahoo.com au facut o lista cu cinci tipuri de barbati pe care trebuie sa-i intalniti ianinte de a va casatori.

Muzicianul: Fie ca e un tip pe care l-ati vazut batand la tobe sau unul care canta la o chitara intr-un bar, cu siguranta va va zdruncina viata amoroasa. Veti iesi toata noaptea si veti dormi ziua, veti cunoaste oameni interesanti si veti asculta multa muzica.

Tipul mai tanar: Desi de obicei acest barbat nu este inndicat pentru o relatie de durata, el poate fi distractiv pe termen scurt. Daca in ultimul timp ati fost foarte concentrata pe cariera si viata dvs sociala a luat-o la vale, iesitul cu un tip mai tanar va poate scoate din aceasta rutina.

Tipul mai batran: Este ceva misterios si sexy atunci cand intalnesti un tip mai in varsta. Pur si simplu cineva cu 10 sau 12 ani mai matur decat dvs va avea indeajuns de multa experienta de viata sa va invete si pe dvs. Veti fi tratata ca o printesa si, in plus, acesti tipi mai au si locuri de munca si bani…

Tipul bogat: Se spune ca fiecare femei merita sa intalneasca la un moment dat un tip plin de bani. Dupa un timp, insa, orice femeie va realiza ca acesta nu e acasa mai tot timpul si ca munceste foarte mult pentru acei bani. Nu uitati, insa, ca la inceput va va trata regeste.

Tipul ciudat: Este bine sa experimentati cum e sa iesiti cu cineva pe care nu l-ati vedea niciodata intr-o relatie cu dvs. Toata ideea este sa iesiti din zona dvs de confort… pentru foarte putin timp.

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *