Scrie...

RELATII SI SEX

Bărbaţii şi Sfântul Valentin

Share

Multe femei consideră ziua de Sf. Valentin ca fiind a iubirii, acest moment din an oferindu-le un bun prilej să dea frâu liber fanteziei.

Fiecare persoană trăieşte romantismul în propriul său mod: trebuie să învăţaţi să înţelegeţi că dacă iubitul dumneavoastră nu este înnebunit după ziua de 14 februarie nu înseamnă că nu va iubeşte sau că nu este romantic.

În timp ce sentimentalismul feminin este mult prea simbolic, alcătuit din gesturi şi detalii minore, cel masculin, în schimb, este prea pragmatic şi merge strict la obiect.

Pentru femei este extrem de importantă ziua, ora şi minutul unui eveniment, în timp ce bărbaţii sunt atenţi la alte lucruri, fiind mult mai impresionaţi de o surpriză neaşteptată.

Este fundamental să nu vă obligaţi iubitul să fie romantic; ceea ce puteţi face este să-l învăţaţi să vă înţeleagă nevoile şi aşteptările pe care le aveţi de la el; în plus, încercaţi să înţelegeţi că acestea sunt nevoile dumneavoastră şi nu neapărat şi ale lui.

Bărbaţii pot deveni alergici la astfel de sărbători şi pot fi terorizaţi de-a dreptul de acestea. Unicul lucru pe care îl au în minte în preajma acestor sărbători este „Voi reuşi să supravieţuiesc şi în acest an?”.

În primul rand, femeile care iubesc astfel de bărbaţi trebuie să înveţe să vadă gesturile frumoase din viaţa de zi cu zi şi să aibă aşteptări mai puţine de la astfel de „sărbători”.

În plus, dacă aveaţi în plan o cină romantică de Sfântul Valentin, mai bine să o lăsaţi pe altă dată, într-o zi obişnuită, când veţi putea avea un moment romantic doar al dumneavoastră şi nu unul comercial!

Există însă şi bărbaţii super-romantici, care iubesc aceste zile şi care nu ratează nicio ocazie pentru a-i oferi iubitei flori!

În concluzie, există femei super-pretenţioase şi romantice, bărbaţi care urăsc astfel de sărbători, fete care-l urăsc pe Sf. Valentin şi domni care abia-l aşteaptă!

Important este ca partenerii să se cunoască, să ştie care-i sunt aşteptările celuilalt, să înveţe să-i aprecieze calităţile şi micile gesturi de fiecare zi.

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *