Scrie...

MODA & MIRESE

Buchetul miresei

Share

Indiferent de tendintele modei, este recomandat ca buchetul miresei sa fie realizat din flori specifice sezonului in care are loc nunta.

Este evident ca un buchet din lalele nu ar fi tocmai potrivit in cazul unei nunti in luna septembrie! Pornind de la culoarea aleasa pentru tema nuntii, alegeti din toate florile de sezon in tonurile respective, pe cele care va plac si care se incadreaza in bugetul pe care il aveti la dispozitie.

Dupa ce ati decis culoarea si florile pe cere le veti folosi, nu mai ramane decat sa alegeti forma buchetului, iar aici puteti tine cont si de tendintele modei. Astfel, dupa ani buni in care au fost preferate buchetele sferice, acum se reintorc in tendinte buchetele clasice, in cascada. Foarte elegante, acestea se potrivesc foarte bine unei rochii de printesa. Pentru miresele tinere, care iubesc un stil liniar, perfect, se recomanda un buchet mic, rotund. Nu se recomanda buchetele foarte mari sau cele cu forme ciudate, cum ar fi cele cu forma de geanta, care vor distrage atentia de la rochia de mireasa, care trebuie sa ramana mereu in prim plan.

Tag
Articolul anterior

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *