Scrie...

MAGAZIN

Cand devin sanii femeilor interesanti pentru barbati

Share

Nimeni nu are un raspuns concret la motivul pentru care sanii femeilor sunt mai sexy cu cat sunt mai mari, dar se pare ca ar avea legatura cu fertilitatea.

Antropologii sunt de parere ca femeilor le-au crescut sanii ca o reactie a speciei de adaptare la un mediu inconjurator aspru. Prin pastrarea unor rezerve de grasime in piept, coapse si posterior, stramoasele noastre au supravietuit elementelor si rigorii sarcinii, ale nasterii si ale cresterii copiilor.

Sanii mari pot fi un semn al fertilitatii crescute, in acest fel putand fi explicat motivul pentru care foarte multi barbati prefera busturile proeminente. Grasimea se acumuleaza in piept, fund, coapse si solduri sub influenta estrogenului, hormon care afecteaza si abilitatea de a concepe.

In plus, un studiu realizat de epidemiologul de la Universitatea Harvard Grazyna Jasienska a scos in evidenta faptul ca femeile plinute au de trei ori mai multe sanse de a ramane insarcinate, comparativ cu celelalte.

Sanii sunt o dovada a varstei, a sanatatii si a genelor bune, acesta fiind motivul pentru care antropologii ii considera cruciali in selectia sexuala, chiar si in culturi in care bustul nu este erotizat mai mult decat fata.

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *