Scrie...

MAGAZIN

Care este vedeta cu cel mai mic penis din lume

Share

Cantaretul Enrique Iglesias a invitat pe scena, in timpul unui concert, trei barbati din public pentru a purta o scurta discutie despre pierderea virginitatii, informeaza mirror.co.uk.

Dupa ce au baut cateva pahare cu whisky, artistul le-a marturisit miilor de spectatori prezenti la eveniment ca are „cel mai mic penis din lume” si ca are nevoie de prezervative extra-small.

Dupa ce a spus ca nu ar fi trebuit sa amestece alcoolul cu antibioticele care i-au fost prescrise, Enrique Iglesias i-a invitat pe cei trei barbati la o discutie „privata” si „barbateasca”, cerandu-le sa vorbeasca despre momentul in care acestia si-au pierdut virginitatea.

„Am avut multi prieteni in copilarie, iar ei si-au pierdut virginitatea cu prostituate, insa nu e nimic rau in asta. insa ei au fost nevoiti sa plateasca pentru asta. Eu am vrut sa astept sa cunosc fata potrivita si in cazul meu s-a intamplat cand aveam 25 de ani”, a depierderclarat cantaretul spaniol.

Nici invitatii cantaretului nu s-au lasat mai prejos in privinta „marturisirilor” pe aceasta tema. „Aveam 17 ani si jumatate, eram foarte nervos. A durat 10 secunde”, a declarat primul invitat. „Acum nu mai rezist nici macar opt minute”, a spus cel de-al doilea.

La finalul acestei discutii, starul spaniol a declarat: „Chiar daca am un look spaniol, am cel mai mic penis din lume. Serios!”.

 

Tag

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *