Grame |
Calorii |
Grăsimi |
Carbohidrați |
Proteine |
Fibre |
Apă |
100 |
39 |
0.25 |
9.54 |
0.91 |
1.5 |
88.87 |
Distribuția caloriilor în piersici |
Alte valori nutriționale ale PIERSICILOR
Piersicile sunt bogate în antioxidanți , substanțe chimice care reduc riscul de boli cardiovasculare, de cancer și numeroase boli cronice. În plus, piersicile conțin fibre care au capacitatea de a preveni constipația, cancerul de colon, bolile cardiovasculare, ajutând și la controlul diabetului de tip 2.
GRĂSIMI |
MINERALE |
|||||||
Grăsimi saturate | 0.019 | g | Calciu | 6 | mg | Potasiu | 190 | mg |
Grăsimi mononesaturate | 0.067 | g | Sodiu | 0 | mg | Mangan | 0.061 | mg |
Grăsimi polinesaturate | 0.086 | g | Fier | 0.25 | mg | Seleniu | 0.1 | mcg |
Grăsimi Trans | g | Magneziu | 9 | mg | ||||
Colesterol | 0 | mg | Fosfor | 20 | mg | |||
VITAMINE |
ALTELE |
|||||||
Vitamina A | 0 | mcg | Zaharuri | 8.39 | g | |||
Vitamina B | mg | Zaharoză | 4.76 | g | ||||
Vitamina B2 | 0.031 | mg | Fructoză | 1.53 | g | |||
Vitamina PP | 0.806 | mg | Lactoză | 0 | g | |||
Vitamina B5 | mg | Maltoză | 0.08 | g | ||||
Vitamina B6 | 0.025 | mg | Alcol etilic | 0 | g | |||
Vitamina B12 | 0 | mcg | Cafeină | 0 | g | |||
Vitamina C | 6.6 | mg | Teobromină | 0 | mg | |||
Vitamina D | IU | |||||||
Vitamina E |
0.73 mg |
Vitamina K 2.6 mcg
Folați 4 mcg