Scrie...

MAGAZIN

Cate kg „pierd” femeile cand vorbesc despre greutatea lor?

Share

Un studiu realizat de Eat Water pe 2.000 de femei arata ca doua treimi dintre doamne si domnisoare mint cand vine vorba de greutatea lor. Ei au constatat ca femeile intervievate aveau tendinta sa „se dea mai slabe” cand vorbeau cu prietenii si chiar cu mama despre greutate, relateaza Daily Mail. Ele spun ca au in medie cu 4 kg mai putin decat arata cantarul.

Ca sa-i insele pe apropiati, prieteni si alte femei, ele cumpara haine de marime nepotrivita. Prin urmare, nu numai ca mint in privinta greutatii, dar si cand se refera la marimea hainelor si a pantofilor… 17% dintre femei rup eticheta de la sutien si alte obiecte de lenjerie intima pentru a pretinde ca au o marime mai mica.

„Cea mai mare parte a lor recunoaste ca minte in privinta masurilor corporale, dar sa minti atat este rusinos pentru femei”, spune Vincent Lee de la firma Eat Water. „Greutatea este o problema delicata si toti stiu ca nu este el mai bun semn de sanatate. Forma corpului si marimea sunt personale”, adauga el.

Mai rau este insa ca, din cauza ca mint atat, femeile ajung sa creada si ele ceea ce spun. „Este deosebit de ingrijorator sa constatam ca asa multe femei incep sa creada in propriile lor minciuni”, incheie Lee.

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *