Scrie...

RELATII SI SEX

Ce inseamna cand partenerul tipa in timpul actului sexual?

Share

Daca v-ati intrebat vreodata de ce partidele de amor ale vecinilor sunt atat de galagioase, s-ar putea ca acum sa gasiti si explicatia.

Este posibil ca unul dintre parteneri sa tipe pentru a-si marca ultima cucerire, asa cum se intampla in cazul maimutelor bonobo sau al cimpanzeilor pitici, conform site-ului metro.co.uk.

Cercetatorii de la Universitatea St. Andrews din Scotia au concluzionat ca o partida de sex mai galagioasa intre maimute bonobo sau cimpanzei pitici inseamna ca unul dintre parteneri este de o clasa sociala superioara.

De asemenea, plansul uneia dintre primate a fost asociat cu statutul social al partenerului. Cu cat partenerul este mai popular, cu atat sesiunea de plans este mai galagioasa.

Femelele bonobo cresc in rang formand grupuri cu alte femele dar si cu masculi; deci, aavea prietene puternice si a te lauda cu asta conteaza”, spune doctorul Zanna Clay.

„La fel ca la oameni, sexul intre maimute bonobo nu este doar pentru reproductie, ci si pentru prietenii, relatii, legaturi si pentru a pastra o imagine de putere in fata altora”, a adaugat doctorul.

Cercetatorii au studiat primatele pentru aceste concluzii un an de zile.

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *