Scrie...

RELATII SI SEX

Ce nu trebuie sa-i spuneti niciodata iubitului dvs?

Share

Chiar daca este jumatatea dumneavoastra, nu inseamna ca trebuie sa-i spuneti tot ceea ce va trece prin cap. Pentru a continua relatia, dar si pentru a evita un conflict inutil, evitati sa-i spuneti iubitului urmatoarele:

„Fostului meu prieten ii placea cand faceam asta”. Nici un barbat nu suporta sa fie comparat cu altul. In plus, poate crede ca nu ati rupt inca legaturile cu trecutul…

„M-am ingrasat?” Decat sa primiti un raspuns nesatisfacator si sa incepeti de aici o cearta infernala, mai bine nu-l intrebati.

„Ti-ai luat pastila impotriva caderii parului?” Punand aceasta intrebare nu faceti altceva decat sa-i loviti virilitatea in plex!

„Nu ai terminat inca?” In timpul unui raport sexual, o intrebare de genul acesta ii distruge unui barbat cheful de absolut orice.

„Crezi ca femeia asta este sexy?” Nu faceti asa ceva pentru ca, daca in fata lui se afla o blonda cu sanii mari, s-ar putea sa va enerveze la culme raspunsul pe care-l primiti.

„Trebuie sa vorbim”! Daca se uita la un meci de fotbal si dvs veniti cu o asemenea cerere nu faceti altceva decat sa-l determinati sa o ia la fuga…

„Chiar vrei sa mananci asta?” Daca este putin mai plinut, iar dvs ii puneti o asemenea intrebare, il determinati sa inceapa sa se ascunda de dvs, asa ca…

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *