Scrie...

RELATII SI SEX

Ce vor femeile: un gospodar sau un bărbat bun la pat?

Share

Conform unui sondaj realizat de LocalTraders.com, 93% dintre femeile implicate într-o relație de durată își doresc alături un bărbat care să se priceapă să meșterească.

80% dintre cele 400 de femei interogate s-au declarat „decepționate” dacă bărbatul de lângă ele nu știa să prindă o etajeră de perete.

„Foarte mulți oameni cred că sexul este cheia unei relații lungi și fructuoase, dar pentru multe femei lucrurile stau puțin altfel”, explică purtătorul de cuvânt al LocalTraders. „Toți vrem să ducem o viață în care să beneficiem de confort. Acest lucru înseamnă că pentru multe femei, priceperea bărbaților la bricolaj este mai importantă decât viața sexuală”, a mai spus purtătorul de cuvânt.

În altă ordine de idei însă, 20% dintre femei au declarat că regretă faptul că partenerul lor petrece mai mult timp muncind în casă sau în jurul casei decât în cadrul relației.

Cheia unei relații de durată constă în satisfacerea nevoilor fiecăruia. Conform rezultatelor noastre, pentru multe femei aceasta înseamnă câteva lucruri banale de făcut, cum ar fi văruitul unui perete, și nicidecum petrecerea unei nopți pasionale împreună cu partenerul”, a încehiat purtătorul de cuvânt al LocalTraders.

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *