Scrie...

MAGAZIN

Cei mai așteptați bebeluși în 2018

Share

Kim şi Khloe Kardashian, Kylie Jenner, Jessica Alba, sau ducesa de Cambridge, Kate Middleton, sunt câteva din figurile publice care aşteaptă ca barza să le calce pragul în 2018, potrivit revistei People.

Jessica Alba aşteaptă al treilea său copil

Honor şi Haven sunt numele celor două fetiţe pe care actriţa Jessica Alba le are deja cu soţul său Cash Warren. Acum familia aşteaptă un nou membru, ce de-al treilea copil. Să fie de data aceasta un băiat?

Kim Kardashian aşteaptă un copil cu ajutorul unei mame purtătoare 

Pentru a evita o sarcină ce risca să-i afecteze sănătatea, vedeta de reality show Kim Kardashian a optat pentru o mamă purtătoare care va aduce pe lume cel de-al treilea său copil.

Miranda Kerr, însărcinată cu al doilea copil

După băieţelul Flynn, în vârstă de 6 ani şi născut din relaţia sa cu actorul Orlando Bloom, Miranda Kerr aşteaptă cel de-al doilea său copil cu actualul său soţ Evan Spiegel, directorul companiei Snapchat.

Khloe Kardashian, însărcinată cu primul său copil

Clanul Kardashian se lărgeşte tot mai mult, cea care devine pentru prima oară mamă fiind de data aceasta Khloe Kardashian. Ea este însărcinată cu iubitul său, vedeta de baschet Tristan Thompson.

Kate Middleton va naşte în 2018 al treilea copil

La 17 octombrie, Palatul Kensington a anunţat că ducesa de Cambridge aşteaptă cel de-al treilea său copil. Nu s-au dat informaţii cu privire la starea ei de sănătate, având în vedere că ea a avut probleme cu celelalte două sarcini. După cum nu se ştie nici dacă viitorul copil va fi fetiţă sau băiat.

Rose Byrne aşteaptă al doilea bebeluş

Actriţa americană Rose Byrne cunoscută din filmele de acţiune ca „X-Men: Apocalypse”, sau comedii precum „Neighbors” (Vecini de coşmar) a confirmat că aşteaptă cel de-al doilea copil cu partenerul său Bobby Cannaval. Prin urmare Rocco (primul copil al cuplului) va avea un frăţior, a dezvăluit actriţa.

Lionel Messi va avea un al treilea copil

Thiago şi Mateo Messi (cei doi băieţi ai lui Leo Messi) vor avea în 2018 un nou frăţior. Soţia lui Messi, Antonela Rocuzzo, este însărcinată cu al treilea copil. Fericita familie aşteaptă cu nerăbdare noul său membru.

Prinţesa Magdalena a Suediei este însărcinată a treia oară

Familia regală a Suediei a primit o veste bună: prinţesa Magdalena şi Christopher O’Neill aşteaptă un nou bebeluş! „Aşteptăm cu nerăbdare să devenim 5”, a comentat Magdalena, care mai are doi copii, prinţesa Leonore şi prinţul Nicolas.

Behati Prinsloo şi Adam Levine aşteaptă al doilea lor copil

Top modelul Behati Prinsloo şi cântăreţul Adam Levine au anunţat pe reţelele de socializare apropiata venire pe lume a celui de-al doilea copil al lor. Ei mai au o fetiţă care se numeşte Dusty Rose Levine.

Kylie Jenner aşteaptă un bebeluş în 2018 

A fost o mare surpriză când s-a anunţat vara aceasta că mezina familiei Kardashian, Kylie Jenner a rămas însărcinată la 20 de ani. Ea aşteaptă primul său copil cu rapperul Travis Scott în 2018.

Tag

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *