Scrie...

FRUMUSETE

Cele 10 criterii care definesc femeia ideala

Share

Femeia perfecta. Acest concept le place foarte mult celor care se ocupa de publicitate, dar le pune in dificultate chiar pe cele carora ar trebui sa li se adreseze.

Yahoo! a compilat mai multe studii existente pentru a permite stabilirea portretului-robot al acestui mit feminin. Prezentam in continuare cele 10 caracteristici pe care majoritatea barbatilor le cauta la femei!

1.Ochi luminosi

Conform unui sondaj realizat de Journal des Femmes, privirea este primul criteriu fizic care atrage barbatii. Ochii albastri sau verzi sunt cei mai apreciati.

2.Parul negru

Barbatii prefera brunetele. Un sondaj IPSOS pentru Reservoir Prod releva ca 55% dintre barbati au o slabiciune pentru frumusetile fatale.

3.Fata ovala

70% dintre barbatii interogati de Internaute au manifestat o preferinta neta pentru fetele ovale si tenul bronzat.

4.Gropita in barbie

Iata un semn particular care-i face pe 42% dintre barbati sa fie dati pe spate. Alte semne particulare care-i impresioneaza pe barbati sunt pistruii (23%) si alunita deasupra gurii (21%).

5.Parul lung

Nu trebuie sa va bateti capul cu coafuri elaborate. 60% dintre barbati au declarat ca prefera femeile cu parul lung si lins!

6.Formele

Tot conform Internaute, 45% dintre barbati si-au declarat dragostea pentru formele generoase, in timp ce doar 34% au declarat ca prefera femeile subtiri.

7.Moliciunea

Pare paradoxal, dar aceasta calitate este cea mai cautata de barbati dupa inteligenta si umor.

8.Spirit de initiativa

Femeile trebuie sa fie dulci, dar sa aiba si spirit de initiativa. Conform Journal des Femmes, 60% dintre barbati prefera femeile care stiu sa ia lucrurile in mana.

9.Un look feminin

Care sunt lucrurile care garanteza succesul la jumatate dintre barbati? Fusta, tocurile inalte si bijuteriile….

10.Sarmul francez

Evident, cele mai multe dintre studiile prezentate au fost facute de francezi, iar femeia ideala a iesit ca trebuie sa fie frantuzoaica. Dupa ea au urmat nemtoaicele si italiencele.

Tag
Articolul anterior
Articolul următor

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole asemănătoare