Scrie...

RELATII SI SEX

Cine flirtează mai mult pe net: bărbații sau femeile?

Share

Deși aventurile sexuale par mai degrabă apanajul bărbaților, un studiu recent demonstrează că atunci când vine vorba de un flirt mai deocheat, femeile nu se dau deloc înapoi, apelând mai frecvent la telefoanele mobile pentru acest scop decât bărbații.

Conform studiului „Lasă degetele să vorbească: Mesajele sexy și infidelitatea în cyberspatiu”, femeile ezită mai puțin să își facă fotografii goală și să le trimită partenerilor de chat, decât bărbații. Mai mult decât atât, două treimi dintre femeile chestionate susțin că au flirtat folosind site-urile de socializare comparativ cu doar jumătate dintre bărbați.

Respondenții la acest sondaj au fost adunați de pe site-ul AshleyMadison.com – „numele cel mai recognoscibil atunci când vine vorba de infidelitate”.

Înșelarea partenerului sexual merge mai bine ca oricând, iar flirtul pe internet este în plină ascensiune”, a declarat una dintre autoarele studiului, dr. Diane Wysocki.

O posibilă explicație pentru faptul că femeile flirtează mai mult decât bărbații este că nu resimt vinovăție față de partener și că internetul oferă mediul potrivit pentru a nu depăși limita și a nu se ajunge la aventuri propriu-zise, conform autoarei.

Pentru femei, în special pentru soțiile plictisite, flirtul sexual pe internet oferă o cale de a evada din cotidian. Următorul pas al flirtului, o aventură extraconjugală, nu este întotdeauna resimțit ca necesar, conform studiului.

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *