Scrie...

MODA & MIRESE

Colectiile Victoriei Beckham la Saptamana Modei de la New York GALERIE FOTO

Share

Victoria Beckham a prezentat duminica la New York o colectie toamna/iarna de o austeritate androgina, inainte de revenirea sa la Londra, in toamna, cand va sarbatori 10 ani de la crearea casei sale de moda.

Culorile au fost sobre, mult verde kaki, maro si negru, talia marcata de curele late, umerii pronuntati si piese vestimentare cu o juxtapunere ostentativa a materialelor.

Au defilat paltoanele lungi din lana, canadiene trei sferturi negre, sau compleuri jacheta-pantalon uneori cu imprimeuri animal print si cateva rochii care depaseau genunchii.

Colectia, prezentata in fata unui grup select de 80 de persoane intr-un hotel chic din Upper East Side, a lasat impresia unor femei puternice si hotarate.

„Am vrut ca aceasta prezentare sa fie o celebrare discreta a drumului parcurs de la primele noastre colectii de la New York acum zece ani”, a precizat Victoria Beckham, 43 de ani, in nota de prezentare a colectiei sale.

In primele randuri ale publicului s-au aflat sotul ei David Beckham, al carui club de fotbal din Miami urmeaza sa se alature campionatului nord-american de soccer (Major League Soccer), si trei dintre cei patru copii au lor: Harper, Romeo si Cruz.

Intr-un moment in care circula zvonurile privind lansarea unui turneu al grupului Spice Girls, fosta componenta, „Posh”, a dezmintit sambata revistei Vogue eventualitatea unui asemenea proiect.

Victoria insasi a alimentat aceste zvonuri postand online poze cu cele patru fete reunite pe 2 februarie la Londra.

Dupa intalnirea lor, cele care au facut parte din una din trupele feminine cele mai influente din epoca respectiva, au declarat ca momentul pare „propice pentru a explora impreuna noi oportunitati”.

„Eu nu plec in niciun turneu. Fetele nu merg in niciun turneu”, a asigurat insa Victoria Beckham in interviul pentru Vogue. „Creatoare de moda, asta sunt eu in prezent”, a insistat Victoria.

In this photo provided by Victoria Beckham, the Victoria Beckham collection is modeled during Fashion Week in New York, Sunday Feb. 11, 2018. (Courtesy of Victoria Beckham via AP)

///
DQoNClNlbnQgZnJvbSBteSBpUGhvbmU=

///
DQoNClNlbnQgZnJvbSBteSBpUGhvbmU=

In this photo provided by Victoria Beckham, Victoria Beckham comes onto the runway to greet guests after her collection was modeled during Fashion Week in New York, Sunday Feb. 11, 2018. (Courtesy of Victoria Beckham via AP)

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *