Scrie...

SANATATE

Combaterea rapidă a stresului cu ajutorul criosaunei

Share

Persoanele obosite sau stresate își pot recăpăta tonusul apelând la criosaună. Procedura presupune expunerea organismului pentru foarte scurt timp (1-3 minute) la o temperatură cuprinsă între -120 și -180 de grade Celsius.

În ciuda valorilor foarte scăzute, corpul nu îngheață, deoarece aerul în criosaună este foarte uscat.

În urma procedurii, organismul își recapătă funcțiile unde este deficitar, întinerește, iar partea de cosmetică este foarte bine pusă în valoare. Organismul este revitalizat și se trezește la viață. Rezultatele se văd și se simt de la prima procedură. După 2 -3 proceduri, pielea devine mai fermă, petele de pe piele dispar, iar pielea își recapătă luciul. De asemenea, corpul eliberează în sânge endorfine (hormonul fericirii), ceea ce generează o stare de bine ce se menține în timp.

Criosauna elimină stresul și consecințele lui, reduce celulita și greutatea corporală (o criosaună poate „arde” peste 1.000 de kcal), întărește sistemul imunitar, întinerește organismul și previne îmbătrânirea, reduce ridurile, regenerează în mod natural celulele organismului. De asemenea, este o cale rapidă de tratament a traumatismelor sportive și determină recuperarea rapidă a capacităților sportive.

Eficiența medicală a procedurii este determinată de nivelul temperaturii la care este expusă zona afectată, dar și de viteza scăderii temperaturii.

În Iași, puteti beneficia de criosaună în cadrul Terra Centrum.

0749 277258

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul