Scrie...

INGRIJIREA CORPULUI

Criosauna – solutia de salvare

Share

Celulita pare mai vizibila ca niciodata? Nu te intrista!

Exista acum si in Iasi un tratament care, prin efectele benefice pe care le are asupra organismului, determina scaderea in greutate, stimuleaza metabolismul, activeaza microcirculatia si, prin urmare, diminueaza vizibil celulita!

Este vorba despre aerocrioterapie (criosauna) o terapie revolutionala utilizata initial in domeniul medical si care datorita actiunilor pe care le are asupra organismului si-a gasit numeroase utilizari si in estetica.

In primul rand, prin temperatura scazuta din timpul tratamentului, aerocrioterapia actioneaza la nivel cutanat, stimuleaza microcirculatia si reinnoirea celulara, precum si sinteza de colagen si elastina, refacand astfel integritatea pielii. Din acest motiv, aerocrioterapia este un tratament utilizat si in diversele afectiuni ale pielii, aducand rezultate pozitive chiar si in unele cazuri in care terapia medicamentoasa s-a dovedit ineficienta. Asupra celulitei are efecte benefice indiferent de cauza care a indus aparitia acesteia si determina diminuarea vizibila a aspectului de coaja de portocala al pielii.

Efectul de stimulare a metabolismului nu este doar la nivel superficial, la suprafata pielii, ci este un efect indus la nivelul intregului organism. Astfel, actionand la nivelul metabolismului lipidic, aerocrioterapia stimuleaza lipoliza, adica arderea grasimilor pentru producerea de energie, necesara pentru adaptarea corpului la temperatura scazuta a tratamentului. Obtinem astfel o scadere in greutate, nu prin pierderea de apa, asa cum se intampla in sportul excesiv, ci prin topirea grasimilor de rezerva.

Nu trebuie sa neglijam nici efectul antistres al aerocrioterapiei. Prin acest efect, este contracarata actiunea hormonilor de stres, si acestia vinovati pentru cresterea in greutate din anumite situatii!

Asadar, daca doriti sa beneficiati de numeroasele efecte ale acestui tratament racoritor, dar si pentru informatii suplimentare te asteptam la Terra Centrum si, cu siguranta, rezultatele vor fi mult peste asteptari!

Terra Centrum

0749 277258

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *