Scrie...

MAGAZIN

Cum arata iubita de 23 de ani a lui Johnny Depp

Share

Desi in ultimul timp Johnny Depp a fost vazut insotit de o tanara ce pare sa fie noua lui iubita, abia recent s-a aflat identitatea misterioasei fete.

Este vorba de Polina Glen, o tanara dansatoare si coregrafa originara din Sankt Petersburg, Rusia, in varsta de doar 23 de ani.

Tanara lucreaza la prestigioasa academie Kreativmndz dance din Los Angeles, oras in care locuieste Johnny Depp, 55 de ani.

Potrivit ziarului The Daily Mail, Glen ar putea deveni noua „doamna Depp” in urmatoarele luni. „Polina a spus ca se vor casatori si ca el vrea sa mearga in Rusia pentru a-i cunoaste parintii”, a declarat o sursa ziarului britanic.

Johnny Depp a cunoscut-o pe Polina dupa divortul sau, de la sfarsitul anului 2018, cand actorul se afla in turneu cu trupa sa, The Hollywood Vampires. Cei doi au fost vazuti in ipostaze tandre dupa concertul sustinut in Serbia.

Potrivit unei surse apropiate ziarului britanic, cea care i-ar putea deveni sotie peste cateva luni a asigurat ca nu stia ca Johnny Depp este actor inainte de a-l intalni.

„Fetele din Rusia nu-l stiu ca actor. Habar nu au cine sunt actorii, iar acestia sunt cu totul altfel cand ii cunosti in persoana”, a precizat sursa.

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *