Scrie...

INGRIJIREA CORPULUI

Cum combatem vergeturile

Share

Vergeturile sunt unele dintre imperfectiunile pielii cele mai nesuferite de catre femei. Ele sunt niste cicatrici ale pielii, niste atrofii care apar ca urmare a distensiei brutale a pielii.

Vergeturi pot aparea in orice parte a corpului, dar sunt mai frecvente pe abdomen, sani, coapse si fese.
Aproximativ 90 % dintre femeile insarcinate, 70 % din adolescente si 40 % din adolescentii de sex masculin prezinta vergeturi.

Cele mai importante cauze care conduc la aparitia de vergeturi sunt sarcina, ingrasarea sau scaderea rapida in greutate, implantul mamar, corticoterapia in doze mari si pe durate lungi etc.
Din punct de vedere al vechimii acestora, vergeturile rosii sunt de aparitie recenta, in timp ce vergeturile albe, sidefii, sunt mai vechi.

Tratamentele eficiente pentru vergeturi constau in reducerea dimensiunilor si ameliorarea texturii pielii prin stimularea sintezei de colagen si a fibrelor elastice, concomitent cu remodelarea fibrelor de colagen deja existente.
Cele mai eficiente metode de combatere a vergeturilor sunt impachetarile cu argila marina.
Cu ajutorul acestora scapati de vergeturi, celulita este eliminata pana la 60% de la prima impachetare si, in plus, dimensiunile corpului sunt reduse cu pana la 15 cm, in doar doua ore. In timpul impachetarii mineralele argilei sunt absorbite in piele, toxinele sunt eliminate, corpul este sculptat, pielea devenind neteda si catifelata.

Gama de tratamente oferita de Darimed Center pentru combaterea vergeturilor este extrem de variata, procedurile fiind alese si alternate in functie de preferintele si problemele fiecarei paciente.
Pe langa impachetarile cu argila marina, puteti opta pentru ultrasunete, impachetari cu fango, parafango si ciocofango, electrostimulare sau vacuum si veti obtine nu doar o piele perfecta, ci si o silueta de invidiat.

Echipa Darimed

Vino si fii noul nostru succes!
Darimed Center
Centru de sanatate, slabire ultrarapida, intretinere si remodelare corporala
Adresa: Iasi, soseaua Arcu nr. 17, bl. F5, sc. F, ap. 3, parter
Vis-a-vis de Roderma, de fosta sala Vointa, spre Billa, langa birourile Petrom
Programari: 0232/237.355 sau 0740/14.22.35

www.darimed.ro

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *