Scrie...

RELATII SI SEX

De ce, aproape de fiecare data, barbatii spun primii „Te iubesc”

Share

Pentru barbatii tineri, probabilitatea de a spune primii cele doua cuvinte este de trei ori mai mare. Cercetatorii americani au realizat un studiu care a aratat ca, din pacate, motivul care ii determina pe barbati sa faca acest pas este dorinta de a-si cuceri mai rapid iubita si de a ajunge cu ea in pat.

Studiul a demonstrat, inca o data, ca orice strategie care ii poate duce la sex este benefica pentru barbati, inclusiv declaratiile de iubire. S-a ajuns la aceasta concluzie intervievand 171 de studenti heterosexuali, cu varsta pana in 25 de ani.

Dintre acestia, 87% au spus ca femeile sunt cele care se indragostesc primele, dar cand au fost intrebati despre experientele proprii au recunoscul ca lor le-au fost necesare doar cateva saptamani pentru a realiza ca s-au indragostit, in timp cef emeile au avut nevoie de cateva luni. 64% dintre barbati au recunoscut ca au spus primii „Te iubesc”, comparativ cu doar 18% dintre femei. Studiul a demonstrat ca femeile au tendinta de a fi mai prudente cand vine vorba de iubire.

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *