Scrie...

RELATII SI SEX

De ce barbatii urati nu-si pot ascunde defectele pe internet

Share

Potrivit unui studiu aparut pe dailymail.co.uk, oamenii au tendinta de a posta pe internet doar fotografiile care ii avantajeaza. Pentru barbati, insa, este inutil sa faca acest lucru, deoarece femeile sunt capabile sa-i identifice pe cei atragatori prin simpla citire a informaţiilor trecute in profiluri.

Un studiu efectuat de Universitatea din Villanova, Philadelphia, demonstreaza ca femeile pot intotdeauna sa identifice barbatii urati din punct de vedere fizic cu ajutorul textelor lor de prezentare.

Dupa ce au analizat aproape 100 de profiluri, cercetatorii au constatat ca barbatii frumosi fizic erau capabili sa transmita increderea in ei si in magnetismul lor in textele de autodescriere de pe profilurile de internet. In acest fel, femeile pot repera barbatii frumosi doar citindu-le profilul.

Atractia globala fata de o fotografie este legata de atractia fata de text. Cu alte cuvinte, cei care au un fizic frumos scriu si lucruri atragatoare”, a declarat psihologul Rebecca Brand.

„Datele noastre sugereaza ca persoanele fizic frumoase scriu texte pentru profilurile de internet care vehiculeaza incredere in ele”, a mai declarat Brand pentru Daily Mail.

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *