LOADING

Scrie...

De ce femeile își pierd interesul pentru sex înaintea bărbaților?

Share

Sexul după căsătorie reprezintă o problemă foarte dificilă. Nu pentru că nu ar mai reprezenta atracție, ci din cauză că este dificil de urmat același drum pentru o perioadă lungă de timp.

Conform unui studiu recent, cu cât relația în care se află o femeie este mai lungă, cu atât dorința sexuală a acesteia este mai scăzută.

Cercetătorii din cadrul Universității din Ontario, Canada, au realizat un studiu în care au inclus 170 de persoane, femei și bărbați, implicați în relații heterosexuale, pe perioade cuprinse între o lună și nouă ani. Acestora li s-a cerut să acorde o notă relației pe care o au, satisfacției sexuale și dorinței sexuale. În timp ce relația per total a primit, în general, o notă mare, dorința sexuală a primit note din ce în ce mai mici, cu cât relația era mai de durată. Bărbații nu au raportat vreo scădere a dorinței sexuale. Conform cercetătorilor, dorința sexuală a bărbaților rămane crescută pe parcursul vieții, dar în cazul femeilor, care nu pot face copii la bătrânețe, această dorință scade în paralel cu înaintarea în vârstă.

Tag:

Din aceeași categorie

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *