Scrie...

RELATII SI SEX

De ce femeile vorbesc mai urat decat barbatii in pat?

Share

Pronuntarea unor cuvinte murdare si inclinatia spre aventuri in pat este mult mai naturala pentru femei decat pentru barbati, se afirma intr-un studiu realizat de site-ul K-Y’s Good in Bed sex.

Cea mai mare parte a cuplurilor interogate au declarat ca le place sa faca sex cu lumina aprinsa, purtand lenjerie sexy, utilizand lubrifianti si incercand toate obiectele de mobilier din casa. Insa, studiul a aratat ca femeile sunt mult mai inclinate sa forteze nota decat barbatii!

Kristen Mark, responsabil cu acest studiu, a indicat ca rezultatele sunt o surpriza pentru toata lumea. „Femeile sunt percepute in societate ca fiind cele care limiteaza expresiile sexuale ale partenerilor lor”, a explicat Mark pentru Daily Mail. „Se pare insa ca femeile interogate de noi nu se incadreaza in tiparul deja cunoscut”, a mai spus Mark.

Pentru realizatorii acestui studiu, faptul ca femeile vorbesc urat, murdar, in pat si ca vor sa depaseasca niste limite se datoreaza incercarii de obtinere a satisfactiei sexuale. Cu cat un cuplu este mai deschis si mai aventuros in pat, cu atat relatia dureaza mai mult.

50 % dintre persoanele chestionate au recunoscut ca s-au uitat la un film porno in cuplu!

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *