Scrie...

RELATII SI SEX

De ce tinerele il doresc pe Dl „Ambitios si bogat”?

Share

Pentru multe femei barbatul ideal este bogat, ambitios si mai arata si bine. Dar, in timp ce unele viseaza la un astfel de model, foarte multe ajung sa realizeze ca alte calitati sunt mult mai importante.

Cercetatorii au descopert ca femeile tinere sunt seduse mai usor de un barbat cu o pozitie sociala inalta, in timp ce doamnele mai in varsta ii prefera pe cei pe care se pot baza si pe a caror prietenie pot conta, care le pot satisface nevoile emotionale.

Un studiu in care au fost incluse 9.000 de femei a aratat ca averea si ambitia sunt calitatile preferate de femeile tinere, jumatate dintre acestea recunoscand ca isi doresc un partener care sa-si poata permite gesturi scumpe. Un sfert dintre aceste femei au spus ca isi doresc un partener care sa tinteasca sus in cariera. Majoritatea femeilor mature au recunoscut ca mai important este ca partenerul sa le poata oferi cuvinte de alinare la nevoie.

Studiul a evidentiat si faptul ca femeile tinere sunt foarte influentate si de aspectul fizic al partenerului. Astfel, daca in tinerete conteaza calitati precum aspectul placut, averea, ambitia si onestitatea, la batranete sunt mai cautati barbatii de incredere, sensibili si cu simtul umorului.

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *