Scrie...

RELATII SI SEX

De ce trebuie să faceţi sex dimineaţa…

Share

Sexul dimineaţa are numeroase avantaje, iar 10 dintre acestea le vom prezenta în continuare.

1. Sunteţi deja pregătită

Nu are rost să vă gândiţi la respiraţia urât mirositoare sau la părul care nu este aranjat. Bărbatul de lângă dvs este gata să vă facă să decolaţi. În plus, dimineaţa totul este natural.

2. Sunteţi odihnită

După o noapte de somn, oboseala nu mai poate să vă oprească din drumul spre plăcere.

3. Este momentul să prelungiţi visele erotice

Ce e mai bine decât să fii trezit de sărutările partenerului, după o noapte în care poate ai visat urât? Oricum, este mult mai bine decât să fii trezită de alarma ceasului şi, în plus, puteţi pune repede în aplicare fantasmele nopţii…

4. Ardeţi calorii

Nu mai trebuie să mergeţi la sala de sport imediat ce v-aţi trezit. Sexul matinal vă ajută să ardeţi caloriile, producându-vă în acelaşi timp şi plăcere. Dublu avantaj.

5. Un ten natural

Sexul de dimineaţă, dacă este reuşit, vă ajută să aveţi un ten strălucitor şi natural. Nu mai aveţi nevoie de orele lungi de muncă în faţa oglinzii.

6. Răsăritul

Dacă nu aveţi complexe foarte mari, sexul dimineaţa vă ajută să vă vedeţi partenerul în toată splendoarea lui, dar şi să admiraţi răsăritul.

7. Începeţi ziua bine

În momentul în care atingeţi orgasmul se spune că puteţi muta munţii din loc. Scăpaţi de stres şi, în plus, pe tot parcursul zilei vă puteţi aminti de momentele plăcute de dimineaţă. În acest fel puteţi trece mult mai uşor peste problemele cotidiene.

8. Satisfacţie

Dacă începeţi ziua în formă maximă, veţi dori ca şi seara să o terminaţi la fel. Aşa că, dornice să repetaţi ceea ce aţi făcut dimineaţă, seara veţi lăsa la uşă toate grijile. Se spune, de altfel, că dimineaţa stabileşte tonul pentru seară…

9. Proaspătă întreaga zi

După ce aţi terminat partida de sex, mergeţi imediat la duş: vă veţi simţi proaspătă pentru tot restul zilei.

10. Dorinţa de a începe din nou

Odată ce aţi început să apreciaţi beneficiile sexului matinal, nimic nu vă mai poate împiedica să faceţi acelaşi lucru în fiecare dimineaţă…

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *